KURUMSAL

Kalite Politikamız

KALİTE POLİTİKAMIZ

Amacımız; kaliteli, gıda güvenliğine uygun ürün ve hizmetler sunmaktır. Geçmiş bilgi ve tecrübeleri günümüz bilgi ve teknolojisiyle birleştirerek rekabetçi işleme yöntemleri belirlemektir.

Şirketimiz mevcut yasal düzenlemelere uymayı, tüketicinin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak için ürün ve süreçlerimizi sürekli iyileştirmeyi taahhüt eder.

Kaliteli bir ürün elde etmek için hammadde kalitesinin artırılması gerektiğine inanıyoruz. Bu amaçla üreticileri bilinçlendirmek kaliteli süt temin etmek görevimizdir.

Çalışanlarımızın şirketin işleyişine katılımını teşvik etmenin ve takım çalışmasını özendirmenin, firma amacı, hedefleri ve kişisel gelişimleri konusunda sürekli eğitimlerini sağlamanın kalite hedeflerine ulaşmamızda büyük bir öneme sahip olduğuna inanmaktayız.

Ayrıca çalışan, tedarikçi ve tüketicinin ürünlerimiz ve faaliyetlerimizle ilgili ihtiyaç ve beklentilerini saptamak ve ölçmek görevimizdir.

GIDA GÜVENLİK POLİTİKAMIZ

Hammaddenin kabulünden son ürünün tüketiciye sunumuna kadar geçen süreçte gıda güvenliğinin tam ve eksiksiz olarak sağlanması

Sürekli eğitimi ilke edinerek çalışanlarının gelişime imkan vermek. Yetkin personelle etkin bir gıda güvenliği ve kalite sisteminin kurulması ve sürekliliğini sağlamak.

Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için başlangıç noktasını gıda güvenliği ve kalite olarak belirlemek

Tüm çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve tüketicilerimizle bir bütün olarak tam zamanında ve istenilen özelliklerde üretim yapmaktır.

ÜNYEMSAN LTD. ŞTİ. olarak belirlediğimiz politikaları uymak için çalışacağımızı kabul ve taahhüt ederiz.
 

alüminyum profil alüminyum ekstrüzyon profilleri alüminyum korkuluk aksesuarları aluminium profile aluminium extrusion aluminium accessories konya promosyon konya reklam ajansı sodyum bikarbonat potasyum bikarbonat amonyum bikarbonat